5 grunde at besøge danmark

Danmark er blevet beskrevet som et land med et fremragende erhvervsklima såvel som det mindst korrupte og næststørste land i verden. Hvis disse ikke er nok til at overbevise dig om at besøge Danmark, er der her fem andre grunde.

1. Det lykkeligste sted på jorden

Blandt sine mange anerkendelser og priser har Danmark fortjent forskellen for at være den lykkeligste plcae på jorden, og du finder det let at forstå, når du besøger Danmark. I hovedstaden, København, alene, vil du finde dansker smilende, mens du handler langs Europas længste gågader, har en familiepiknik i Tivoli eller bare nyder en ubekymret spadseretur i Amalienborg-paladets haver, især under landets tilsyneladende uendelige sommerdage.

Selvom vinteren når solen sjældent skinner, bugner det af fritidsaktiviteter, mens der er festivaler spredt gennem året, ligesom det tre-dages karneval i København, det lige så farverige Aalborg Carnival, Odense International Days of Blues og Holmsboe Festival i Horsens. Faktisk, hvis du var en dansker, ville du også være glad.

Selvom Danmark rangeres som et af det lykkeligste sted på jorden, er det også et af de dyreste. Der har været en stigning på sms lån, som er en måde, hvor folk tager lån uden garanti. Disse lån er normalt meget dyre i det lange løb.

2. Freetown Christiana

Et af de mest interessante steder i Danmark er Freetown Christiana, et kvarter i København berygtet for sit eget frigjorte sæt regler. Her finder du anarkisme, der er florerende, hippiebevægelsen mere levende end nogensinde, yoga som det mest populære tidsfordriv, et begrænset antal tilladte private biler, et blomstrende Gay House og både akademikere og arbejdsløse, der tager helligdom – hvilket gør det til et helt andet sin egen verden. Du kan endda finde hash og skunk ukrudt, der åbent sælges i mange butikker langs Pusher Street, selvom dette er noget, Danmark prøver at ratificere.

3. Dansk design

Dansk design er kendt over hele verden for sin trendy kombination af raffinement og enkelhed, som det fremgår af dets møbler, kunsthåndværk og arkitektur. Faktisk vil du se mange caféer og kaffebarer i Danmark, der ser ud som ubesværede kunstværker.

Du kan endda tilbringe natten i verdens første designerhotel – SAS Royal Hotel, der udstråler stil til de mindste detaljer. For at lære mere om dansk design, kig ind ved Dansk Design Center eller Dansk Museum for Kunst og Design eller lære om specifikt dansk kunsthåndværk på Museum for International Contemporary Glass og Museum for International Ceramic Art.

4. Dansk mad

Som køkken har Danmark forskellige regionale specialiteter som pan-stegte rødspætte med vilde bær i Skagen, pramdragergryde (klumper af svinekød med bacon og groft hakkede grøntsager) i Gudena, kålpølse i det sydlige Jylland og bidesild (sild gennemvædet i saltlage) i man , mens åbne sandwich eller Smorrebrod kan findes næsten overalt. For velsmagende danske gourmetretter, kan du prøve at spise ude på en af ​​de Michelin-stjernede restauranter i landet, som Formel B, Restaurant Ensemble, Restaurant Herman og Noma.

Til drinks finder du Mead, vikingenes drink, i danske pubber samt champagne og frugtvine serveret på danske restauranter, selvom Danmark stadig er et ølland med næsten hundrede mikrobryggerier. Berømte bryggerier inkluderer dem i Herslev, Refsvindinge og Bogedal, hvor ølbrygning betragtes som en kunst og udført på den traditionelle måde – med menneskelige hænder eller gammeldags teknologi – som gør dem værdige attraktioner, når du besøger Danmark. Du finder også Glogg eller hot punch rundt omkring i løbet af julen, hvilket bedst kan nydes med stegt gås eller speciel risgrød, der leveres med Julefrokost eller julefest.

5. Attraktioner for børn

Vil du have dine børn med dig, når du besøger Danmark? Gør det alligevel, da der bestemt er masser af sjove muligheder for børn i alle aldre, der venter på dem. Disse inkluderer zoologiske haver som Københavns Zoo, Odense Zoo og Aalborg Zoo, hvor de kan lære mere om vilde dyr som elefanter, kæmpeskildpadder og chimpanser og endda komme i interaktion med dem.

De kan også lære om Danmarks kulturarv ved at besøge Vikingeskibsmuseet, Hans Christian Andersen-museet og J.F. Willumsens juniormuseum eller se legetøj fra hele verden på Skuldelev Legetøjsmuseum.

Den mest populære danske attraktion for børn er dog den oprindelige Legoland i Billund, med masser af spændende forlystelser alt sammen lavet af farverige Lego-blokke, og det er derfor, dette sted du absolut bør bringe dine børn til, når du besøger Danmark. Remiseparken, Valbyparken og Faelledparken giver også sikre og smukke steder for dine børn at lege i og udforske, skønt intet slår en skattejagt på Selso-slottet for unge eventyrere.

Leave a Reply